Voorbeelden keuken met eiland

Voorbeelden keuken met eiland? Een keuken met een eiland kan in elke keukenstijl worden geproduceerd. Hieronder ziet u voorbeelden van een keuken met een prachtig eiland.

Vraag de Gratis keukenbrochures aan of bekijk hier de goedkoospte keukens de goedkoopste keukens dan gratis

Een keuken met een eiland is vaak een grote keuken. Er moet immers voldoende ruimte zijn om het eiland tot zijn recht te laten komen.

Een eiland in de keuken kan meerdere functies hebben:

  • Spoelen;
  • Alleen met werkblad;
  • Koken;
  • Spoelen, bereiden en koken.

Zo kunt u er ook een eettafel van maken met barkrukken. Het is niet per definitie vastgelegd welke stijl bij een keuken met eiland hoort. De keuken kan in elke stijl worden geleverd.

Keukens zijn niet alleen in diverse stijlen beschikbaar, maar ook in verschillende opstellingen. Bekijk hier onder nog een paar voorbeelden van verschillende eilandkeukens.

Voorbeelden keuken met eiland design keuken

Een design keuken heeft als kenmerk dat het beschikt over een strak uiterlijk en vaak ook greeploos is. De eilanden in een design keuken worden over het algemeen vaak gebruikt om te koken.

Dit omdat de afzuiging boven een eiland als een waar stijl icoon in de keuken kan worden gebruikt, wat past bij het uiterlijk van design keukens.keuken met eiland design

 

Voorbeelden keuken met eiland klassieke/landelijke keuken

Klassieke/landelijke keukens zijn vaak ruime keukens. Deze ruimte kan goed gebruikt worden om een eiland in de keuken aan te brengen. Ruim 9 van de 10 klassieke/landelijke keukens hebben een eiland. De eilanden in een klassieke/landelijke keuken worden over het algemeen gebruik om het eten te bereiden of om aan te eten, en zullen minder vaak een kook of spoelfunctie hebben.

keuken met eiland klassieke stijl

Voorbeeld keuken met eiland modern/landelijke keuken

Modern/landelijke keukens hebben vaak een strak design, met weinig ronde vormen. De keukens zijn vaak ruim en het eiland wordt vaak gebruikt. Het fijne van een keuken met een eiland is dat het een genot blijft om in de keuken te koken. Met een keuken met een eiland creëer je ook meer ruimte. Ruimte om nog meer lekkere gerechten te bereiden.

eiland moderne landelijke keuken

Voorbeelden keuken met eiland tijdloze keuken

Tijdloze keukens zijn vaak neutraal van kleur en zijn strak afgewerkt. Ook in een eilandopstelling is deze keuken populair. Doordat er een eiland in de keuken zit betrekt dit de rest van de woonruimte met de keuken. Een eiland die voor een deel vast zit aan de keuken of muur wordt een schiereiland genoemd. Koken wordt een plezier!

tijdloze keuken

Dit waren de voorbeelden van keukens met een eiland, heeft u nog meer voorbeelden nodig? Vraag dan gerust de gratis keukenboeken aan. Of bekijk direct de goedkoopste keukens van Duitse kwaliteit bij de meest voordelige keukenzaak van dit moment.